.

.

четвъртък, 7 ноември 2013 г.

♥♥ Кати Янакиева Янгьозова предпочиташ да унищожаваш обичта, защото точно това правиш от мъничка напук. Кати Янакиева Янгьозова предпочиташ да унищожаваш семейството и мечтите на един човек ? Отколкото да бъдеш обичана от тези хора ??? В живота ти надявам се има място за мен. Надявам се има място за още няколко сърца който те обичат.♥♥

В живота ти в сърцето ти надявам се има място за мен и моето семейство. Мечтая си аз и мойте близки да бъдат обичани от теб. Мечтая и аз да обичам всички твой близки и някога много по - добре да се разбираме. Някога във времето много по значимо да ме цениш,
Мечтаех да те обичам на 18 годишна възраст... а вече съм на 25 и  мечтите ми никога няма да се променят към твоята личност още от онова време ! Някой мечти ги няма , а са заместени от други. Ще ги показвам постоянно в живота си към само твоята личност Кати Янакиева Янгьозова.
Колкото и да мислиш , че това е обсебващо. Твоето отношение е много по обсебващо, твоето мразене и зачеркване ! Защото когато не говориш и недаваш шанс човек дори да говори. Да покаже себе си в живота и света... това е много по лошо. Никога на този свят не си зачитала моето семейство и мен. Никога нищо не си познавала,а си си измисляла много напук на човек и обичта му !
Въпреки всичко аз всеки ден ще изливам душата си тук, болките си , надеждите си като човек от света.


Няма коментари:

Публикуване на коментар

Най - грозното нещо в живота е да се подиграваш на надеждата на човек.
На очите , който мечтаят да те видят.
На сълзите от думите и отношението ти.
Иска ми се един ден в живота да разбера , не е ли едно и също и за теб това Кати Янакиева Янгьозова ....

Незнам кое е по отвратителното нещо в живота. Да виждаш ясно надеждата на човек, на едно туптящо сърце. И да се подиграваш на нея, да я зачеркваш и унищожаваш, омаловажаваш с отношението си!
Или да си дала тази надежда на човек и впоследствие да си се отметнала, също да си я зачеркнала. Също да си я омаловажила, да си се подиграла на нея с отношението си.

Извинявай, за мен в живота е еднакво. За мен в живота надеждата е всичко...и от както те виждам каква жена си Кати Янакиева Янгьозова, няма да се спра. Няма и за миг да се замисля. Защото знам че един ден , ще се отнесеш правилно. Един ден ще започнеш да зачиташ сърцето на човек, ще цениш хората в живота си, много повече.

Обичам те Кати Янакиева Янгьозова, ти си всичко което обичам в деня си. И те моля да ме погледнеш, да искаш да ме чуеш. Всеки ден поведението ти, злепоставянето , възгледите ти за любовта ме тормозят и притесняват изключително в живота.Дано да виждаш, защото ти си момичето Катинке ,което искам да целувам по челото всеки ден, всяка утрин от живота си.

.

.

Просто един спомен, едни хубави думи.

Просто един спомен, едни хубави думи.
" От предаването с Марта Вачкова " ( За да видиш картинката прекрасна и толкова сладка Кати Янг, просто я свали, обичам те! С дясно копче на нея и Save Image.)

.

.
.

Обичам те Катинке Янакиева Янгьозова, ти си жената мечта за мен.

Обичам те Катинке Янакиева Янгьозова, ти си жената мечта за мен.

.

.

Цялата ми душа можеш да видиш тук, като отворена книга която е само за теб Кати Янгьозова.

Цялата ми душа можеш да видиш тук, като отворена книга която е само за теб Кати Янгьозова.
Любовта ми, обичта ми , вярата в живота и надеждите ми. Всичко е тук само за най - специалния ми човек на този свят. Това си точно ти, така съм избрал да го покажа! Защото не даваш възможност ? Какво искаш на този свят да призная че да е достатъчно ? Греша всеки ден в който не съм те чул ! Извинявай искренно отново ! Моля те дай ми възможност, бъди част от моя живот това само искам на света. Моля те бъди част от моето семейство, обичана си. Само това искам от живота си точно теб Кати Янакиева Янгьозова да обичам истински и по най - рамнтичния начин. "Романтиката няма нищо общо с комплиментите и подаръците. Тя се проявява в това, да се грижиш за някого, да споделяш с него своите надежди и мечти. Романтиката означава да бъдеш честен и много, много влюбен." Нора Робъртс

ღ обичкана си ღ

ღ обичкана си ღ

.

.

Най - сладкото мишленце на Земята ! Тук си толкова омацана и красива.

Най - сладкото мишленце на Земята ! Тук си толкова омацана и  красива.

Моя живот - писане/молене към една единствена жена неразрешаваща обичта,нежноста да се случи.

Моя живот - писане/молене към една единствена жена неразрешаваща обичта,нежноста да се случи.

.

.