.

.

петък, 22 ноември 2013 г.

ღ Аз ще продължавам в живота си винаги да мечтая за теб Кати Янгьозова. Дори мечтите ми да болят, дори живота ми да не е това което искам. Аз в живота си ще искам да се боря само за една жена и това си точно ти Кати Янакиева Янгьозова. С деня си, с прекрасните си мисли и любов , искренност , чувства да я печеля !ღ

Скъпа Кати Янгьозова времето на човек, какво е за теб ?
Усилията на човек, да бъде разбран, да бъде добър , обичащ и обичан ?
Мечтите на човек, за това което силно обича, в което вярва, към което се стреми в живота си... какво са за теб като личност ?
Живота на човек какво е , че по този начин незачитащ мълчейки се държиш безобразно. По този начин потъпкваш и зачеркваш от самото начало ?
Защо избираш да се подиграваш във времето с човек, без грам съвест, честност и морал ?!
Аз никога в живота си не съм и няма да усещам с подобното ти държание години наред , че ти се държиш нормално и правилно !!! Че ти някога си можела да цениш нещо в човек.

Мечтаех да се оженя точно за теб още на 21 години. Мечтаех да се разбираме, за да успея да покажа любовта си. Моля те за разбирателство !
Мечтаех децата ми да имат дядо! Деца точно от теб Кати Янакиева Янгьозова. Като теб прекрасни.
Мечтаех за любов , деца на който да се радва моето семейство и твоето! И всеки ден ще искам да ти го изписвам, за да се зарадваш ! Всеки Божи ден , тук ти Кати Янакиева Янгьозова ще виждаш това, така или иначе !
И времето да унищожи всичко , пак се надявам всеки ден твойте очи да го виждат ! Защото ти ще си причината за това.
Мечтая все още и винаги в живота си ще мечтая точно ти да си майката на мойте деца. Влюбен съм в теб и винаги ще ти го казвам по някакъв начин и показвам.
Обикновенни мечти който ти направи така че да нараняват човек с времето.
Ти просто незачиташ и с времето по този начин да се държиш е безобразно !
Ти просто се подиграваш с всичко човечно.
Мисля че с право ти казвам и изписвам всичко това точно към теб !
Просто плюеш по шанс-а, възможност-а и надеждата на човек , това си е ! Зачеркваш , безотговорно и без да чувстваш ! Без дадеш шанс на чувствата и любовта, на човек.
Това е моя отговор от миналата Коледа на думите ти -  " Ти използва своя шанс, няма да ти го  дам " . Без да си виждала очите ми, без да си усетила въобще любовта и чувствата ми ! Без да ме познаваш изобщо. Аз няма как някога да се примеря с нещо към теб !
Вечно ще ги помня думите ти и отношението ти на първия Януари. И всеки път като наближава месец Декември, ще ти ги напомням по някакъв начин !
Дано усетиш колко много нараняваш с отношението и поведението си от малка !
Дано усетиш болката в сърцето на човек , който обиждаш и нараняваш с години във времето !

Ако си мислиш че всичко е много жестоко към теб или че не е правилно.
Моля те замисли се само психично болен човек може да се гаври така с представите,любовта , надеждите, мечтите и времето на човек както ти в живота ми Кати Янгьозова !
Само психично болен човек може да го гони параноята без причина, сама на себе си да внася страх в живота си,  неоснователен страх от преследване и да си измисля нереални неща за реален човек. Нереални събития или чувства !
А набеждаването ти не е малка част от характер-а ти ! Дано някога да не цениш, толкова колкото и набеждаваш хората в нещо нереално.
За това и си най - жестокия и гаднярски човек в моя живот Кати Янгьозова.

Моля повярвай в мен. Моля за нещо истинско през всички тези години.
Аз знам обичам , влюбен съм , фантазирам си за любов... но винаги търся истинското и начина да те спечеля точно теб. Знам не те познавам достатъчно , но ми се иска цял живот да те опознавам ! Обичана си , каквато и да си, каквото и да си правила някога към мен.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Най - грозното нещо в живота е да се подиграваш на надеждата на човек.
На очите , който мечтаят да те видят.
На сълзите от думите и отношението ти.
Иска ми се един ден в живота да разбера , не е ли едно и също и за теб това Кати Янакиева Янгьозова ....

Незнам кое е по отвратителното нещо в живота. Да виждаш ясно надеждата на човек, на едно туптящо сърце. И да се подиграваш на нея, да я зачеркваш и унищожаваш, омаловажаваш с отношението си!
Или да си дала тази надежда на човек и впоследствие да си се отметнала, също да си я зачеркнала. Също да си я омаловажила, да си се подиграла на нея с отношението си.

Извинявай, за мен в живота е еднакво. За мен в живота надеждата е всичко...и от както те виждам каква жена си Кати Янакиева Янгьозова, няма да се спра. Няма и за миг да се замисля. Защото знам че един ден , ще се отнесеш правилно. Един ден ще започнеш да зачиташ сърцето на човек, ще цениш хората в живота си, много повече.

Обичам те Кати Янакиева Янгьозова, ти си всичко което обичам в деня си. И те моля да ме погледнеш, да искаш да ме чуеш. Всеки ден поведението ти, злепоставянето , възгледите ти за любовта ме тормозят и притесняват изключително в живота.Дано да виждаш, защото ти си момичето Катинке ,което искам да целувам по челото всеки ден, всяка утрин от живота си.

.

.

Просто един спомен, едни хубави думи.

Просто един спомен, едни хубави думи.
" От предаването с Марта Вачкова " ( За да видиш картинката прекрасна и толкова сладка Кати Янг, просто я свали, обичам те! С дясно копче на нея и Save Image.)

.

.
.

Обичам те Катинке Янакиева Янгьозова, ти си жената мечта за мен.

Обичам те Катинке Янакиева Янгьозова, ти си жената мечта за мен.

.

.

Цялата ми душа можеш да видиш тук, като отворена книга която е само за теб Кати Янгьозова.

Цялата ми душа можеш да видиш тук, като отворена книга която е само за теб Кати Янгьозова.
Любовта ми, обичта ми , вярата в живота и надеждите ми. Всичко е тук само за най - специалния ми човек на този свят. Това си точно ти, така съм избрал да го покажа! Защото не даваш възможност ? Какво искаш на този свят да призная че да е достатъчно ? Греша всеки ден в който не съм те чул ! Извинявай искренно отново ! Моля те дай ми възможност, бъди част от моя живот това само искам на света. Моля те бъди част от моето семейство, обичана си. Само това искам от живота си точно теб Кати Янакиева Янгьозова да обичам истински и по най - рамнтичния начин. "Романтиката няма нищо общо с комплиментите и подаръците. Тя се проявява в това, да се грижиш за някого, да споделяш с него своите надежди и мечти. Романтиката означава да бъдеш честен и много, много влюбен." Нора Робъртс

ღ обичкана си ღ

ღ обичкана си ღ

.

.

Най - сладкото мишленце на Земята ! Тук си толкова омацана и красива.

Най - сладкото мишленце на Земята ! Тук си толкова омацана и  красива.

Моя живот - писане/молене към една единствена жена неразрешаваща обичта,нежноста да се случи.

Моя живот - писане/молене към една единствена жена неразрешаваща обичта,нежноста да се случи.

.

.