.

.

събота, 16 ноември 2013 г.

ღ С куп натрапчиви чувства обичам. Просто обичам и се надявам жената на мойте мечти да избере точно мен. За един миг, за шанс на този свят. Мечтите ми да спре този страх за теб и от теб създаден ! ღ
Случайно видях в интернет този цитат...

" Няма нищо по непристойно от това да досаждаш на някоя със своите чувства. Те затова са твои, за да ги държиш за себе си " - Това за мен е абсолютната глупост. Ако вярваш в нещо подобно Кати Янгьозова надявам се да разбереш че има доста по непристойни неща и лоши дори !
Аз вярвам точно в обратното, ако обичаш някого кажи му , покажи му... защото утре може да е късно. За това смятам да показвам обичта си докато ме има на този свят към теб.
И всеки ден ще ти го доказвам с чувства, с куп чувства точно към твоята личност.
С куп мечти, децки, наивни мечти... хубави мечти, романтични.... и във всяка силно вярвам и е от дъното на душата и сърцето ми.
Така съм избрал не ме опреквай! Знаеш отлично че ако можех да те чувам, всичко ще ше да е внимателно и много по романтично. Точно както ти го искаш бих искал да се съобразя с теб. Знаеш че си специално момиче и точно това искам да ти докажа в живота си и чрез него !
Това е също просто и защото зачеркваш човек , не му даваш шанс да покаже себе си. Абсолютно буквално ! Защото го караш да се притеснява пъти повече от колкото си мислиш ! Да се страхува за собствените си надежди, вяра, обич и мечти ! Да изпитва неописуем страх. Което е много лошо, нещо много по лошо от това човек да показва чувствата си и как обича на някого. Дано тези думи ги възприемеш , защото са отговора на тази глупост в цитат.
Но всичко е най - вече просто защото всеки ден искам да те усмихвам, точно теб !

Всеки ден се надявам като човек част от този свят. Има къде къде по непристойни неща на света. А това че показваш чувствата си просто може да усмихне някого. Това че съм избрал точно теб надявам се някога да го осъзнаеш че е хубаво, че е за добро. Да си обичан на този свят няма нищо по хубаво от това ! Да си обичан на този свят и така да се държиш както ти, как мислиш непристойно ли е ? Аз винаги в живота си ще продължавам да те обичам, независимо как си го възприемаш. Аз просто точно теб искам в живота си. И за жена на мечтите си съм избрал точно теб Кати Янакиева Янгьозова !  Понякога човек трябва да прави компромиси. Аз да се примеря или да спра да обичам няма да направя такъв компромис. Да изписвам тези думи тук също. Дори и да не съм обичан , знам ти чудесно не си ме оценила ! Знам чудесно колко много си подхождаме и какъв шанс си дала като човек.
Мечтая всеки ден силно. Мечтая този страх ,който всеки ден е от липсата ти да изчезне Катинке обична !


Няма коментари:

Публикуване на коментар

Най - грозното нещо в живота е да се подиграваш на надеждата на човек.
На очите , който мечтаят да те видят.
На сълзите от думите и отношението ти.
Иска ми се един ден в живота да разбера , не е ли едно и също и за теб това Кати Янакиева Янгьозова ....

Незнам кое е по отвратителното нещо в живота. Да виждаш ясно надеждата на човек, на едно туптящо сърце. И да се подиграваш на нея, да я зачеркваш и унищожаваш, омаловажаваш с отношението си!
Или да си дала тази надежда на човек и впоследствие да си се отметнала, също да си я зачеркнала. Също да си я омаловажила, да си се подиграла на нея с отношението си.

Извинявай, за мен в живота е еднакво. За мен в живота надеждата е всичко...и от както те виждам каква жена си Кати Янакиева Янгьозова, няма да се спра. Няма и за миг да се замисля. Защото знам че един ден , ще се отнесеш правилно. Един ден ще започнеш да зачиташ сърцето на човек, ще цениш хората в живота си, много повече.

Обичам те Кати Янакиева Янгьозова, ти си всичко което обичам в деня си. И те моля да ме погледнеш, да искаш да ме чуеш. Всеки ден поведението ти, злепоставянето , възгледите ти за любовта ме тормозят и притесняват изключително в живота.Дано да виждаш, защото ти си момичето Катинке ,което искам да целувам по челото всеки ден, всяка утрин от живота си.

.

.

Просто един спомен, едни хубави думи.

Просто един спомен, едни хубави думи.
" От предаването с Марта Вачкова " ( За да видиш картинката прекрасна и толкова сладка Кати Янг, просто я свали, обичам те! С дясно копче на нея и Save Image.)

.

.
.

Обичам те Катинке Янакиева Янгьозова, ти си жената мечта за мен.

Обичам те Катинке Янакиева Янгьозова, ти си жената мечта за мен.

.

.

Цялата ми душа можеш да видиш тук, като отворена книга която е само за теб Кати Янгьозова.

Цялата ми душа можеш да видиш тук, като отворена книга която е само за теб Кати Янгьозова.
Любовта ми, обичта ми , вярата в живота и надеждите ми. Всичко е тук само за най - специалния ми човек на този свят. Това си точно ти, така съм избрал да го покажа! Защото не даваш възможност ? Какво искаш на този свят да призная че да е достатъчно ? Греша всеки ден в който не съм те чул ! Извинявай искренно отново ! Моля те дай ми възможност, бъди част от моя живот това само искам на света. Моля те бъди част от моето семейство, обичана си. Само това искам от живота си точно теб Кати Янакиева Янгьозова да обичам истински и по най - рамнтичния начин. "Романтиката няма нищо общо с комплиментите и подаръците. Тя се проявява в това, да се грижиш за някого, да споделяш с него своите надежди и мечти. Романтиката означава да бъдеш честен и много, много влюбен." Нора Робъртс

ღ обичкана си ღ

ღ обичкана си ღ

.

.

Най - сладкото мишленце на Земята ! Тук си толкова омацана и красива.

Най - сладкото мишленце на Земята ! Тук си толкова омацана и  красива.

Моя живот - писане/молене към една единствена жена неразрешаваща обичта,нежноста да се случи.

Моя живот - писане/молене към една единствена жена неразрешаваща обичта,нежноста да се случи.

.

.