.

.

петък, 8 ноември 2013 г.

♥♥ Пингвинчето което те обича толкова силно прекрасно Кате. Спомни си за едни отминали думи. Моля те виж ме в живота си ! Моля те ти си всичко което аз обичам и мечтая. ♥♥

Спомняш ли си какво ти казах преди много,много време за едно пингвинче ? Още когато се запознавахме, ти казах за един децко в което едно пингвинче търси най - хубавия и специален камък за своята любима. Исками се да ти го припомня, сигорно ще се разчувстваш. Сигорно ще се замислиш колко си важна и значима за мен найстина. Сигорно ще си кажеш нещо за мен.
Иска ми се тук да напиша тази измишлйотина,която ми хрумна тогава , за да я помниш. За да я видиш. До някъде е романтична, наивна ... децка. Само и единствено за най - обичаното момиче на име Кати Янгьозова.
За да видиш че за секунда не съм се променил от миг-а в който се влюбих в теб Катинке любима. И да знаеш че мойте чувства , любов и страст са все едни и същи към теб във времето. Просто ти и до ден днешен не ги познаваш. Незнаеш въобще колко много си обичкана. И какъв човек ти пиши.
Моля те не ме зачерквай от рано в живота си, има толкова много време ,в което ми се иска да те обичам и обожавам. Само теб момиче обично.


" С камъче в ръка, всеки пингвин дава ценния подарък на дамата за която мечтае, на която жадува сърцето й. Ако тя го приеме , те се обвързват за винаги. "

Мечтая аз да съм като това пингвинче... и да търся най - прекрасните , романтични, нежни неща за теб. Само и единствено за теб прекрасна Кати Янгьозова. Да търся най - любовния израз, най - романтичното послание. С което да те разтупя от обич. Сърцето ти да заиграе от щастие и любов. Мечтая всеки ден да те спечеля. Защото любовта е и това ! Защото те обичам, защото без теб няма любов за мен.
Защото мога да те обичам цял живот само теб Кати Янакиева Янгьозова. Дори да погрознееш аз пак точно теб ще искам на този свят. Мечтая те като човек до себе си. Мечтая за твоята доброта, искренност и обич на този свят. Моля те , погледни ме.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Най - грозното нещо в живота е да се подиграваш на надеждата на човек.
На очите , който мечтаят да те видят.
На сълзите от думите и отношението ти.
Иска ми се един ден в живота да разбера , не е ли едно и също и за теб това Кати Янакиева Янгьозова ....

Незнам кое е по отвратителното нещо в живота. Да виждаш ясно надеждата на човек, на едно туптящо сърце. И да се подиграваш на нея, да я зачеркваш и унищожаваш, омаловажаваш с отношението си!
Или да си дала тази надежда на човек и впоследствие да си се отметнала, също да си я зачеркнала. Също да си я омаловажила, да си се подиграла на нея с отношението си.

Извинявай, за мен в живота е еднакво. За мен в живота надеждата е всичко...и от както те виждам каква жена си Кати Янакиева Янгьозова, няма да се спра. Няма и за миг да се замисля. Защото знам че един ден , ще се отнесеш правилно. Един ден ще започнеш да зачиташ сърцето на човек, ще цениш хората в живота си, много повече.

Обичам те Кати Янакиева Янгьозова, ти си всичко което обичам в деня си. И те моля да ме погледнеш, да искаш да ме чуеш. Всеки ден поведението ти, злепоставянето , възгледите ти за любовта ме тормозят и притесняват изключително в живота.Дано да виждаш, защото ти си момичето Катинке ,което искам да целувам по челото всеки ден, всяка утрин от живота си.

.

.

Просто един спомен, едни хубави думи.

Просто един спомен, едни хубави думи.
" От предаването с Марта Вачкова " ( За да видиш картинката прекрасна и толкова сладка Кати Янг, просто я свали, обичам те! С дясно копче на нея и Save Image.)

.

.
.

Обичам те Катинке Янакиева Янгьозова, ти си жената мечта за мен.

Обичам те Катинке Янакиева Янгьозова, ти си жената мечта за мен.

.

.

Цялата ми душа можеш да видиш тук, като отворена книга която е само за теб Кати Янгьозова.

Цялата ми душа можеш да видиш тук, като отворена книга която е само за теб Кати Янгьозова.
Любовта ми, обичта ми , вярата в живота и надеждите ми. Всичко е тук само за най - специалния ми човек на този свят. Това си точно ти, така съм избрал да го покажа! Защото не даваш възможност ? Какво искаш на този свят да призная че да е достатъчно ? Греша всеки ден в който не съм те чул ! Извинявай искренно отново ! Моля те дай ми възможност, бъди част от моя живот това само искам на света. Моля те бъди част от моето семейство, обичана си. Само това искам от живота си точно теб Кати Янакиева Янгьозова да обичам истински и по най - рамнтичния начин. "Романтиката няма нищо общо с комплиментите и подаръците. Тя се проявява в това, да се грижиш за някого, да споделяш с него своите надежди и мечти. Романтиката означава да бъдеш честен и много, много влюбен." Нора Робъртс

ღ обичкана си ღ

ღ обичкана си ღ

.

.

Най - сладкото мишленце на Земята ! Тук си толкова омацана и красива.

Най - сладкото мишленце на Земята ! Тук си толкова омацана и  красива.

Моя живот - писане/молене към една единствена жена неразрешаваща обичта,нежноста да се случи.

Моя живот - писане/молене към една единствена жена неразрешаваща обичта,нежноста да се случи.

.

.