.

.

вторник, 12 ноември 2013 г.

♥♥ Тук се спри любов за миг. Любима прелестна си както винаги ! Просто се усмихни,почувствай се обичана Кати Янгьозова и няколко минутки по мечтай си, моля. Влез в моето сърце за секунда, миг от вечноста. Tи си целият ми свят който искам. ♥♥

 Просто искам да ти покажа , че ти си жената за която мечтая Кати Янгьозова.
Няма граници за мен, нямам граници в който мога да те обичам.
" добротата и обичта никога не умират "
Мечтая да те целувам по най - любимия ти начин скъпа Кати Янакиева Янгьозова.
Да ли ще ме пойскаш днес, поне може ли да бъде утре ?
Когато и да е , аз ще съм търпелив и обичащ те. Ще подобрявам любовта си надявам се. Само за твоята нежност и прелест !
Да ли за миг, щастие, обич моя ти ще се усмихнеш заради мен и това което правя ?
Абсолютно винаги в живота си ще искам да спечеля точно твоето сърце !
Мечтая да си силна и ухилена до мен. Ръка за ръка цял живот да се обичаме.

Дано да видиш любовта ми , по начина за който мечтая. Целувам те.
Дори и да е от тук в тази приказка създадена само за теб. Където небето и земята се сливат в неописуема страст и обич. В една буря от чувства точно към теб Катинке.
http://www.youtube.com/watch?v=96YQdiMV-Jc

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Най - грозното нещо в живота е да се подиграваш на надеждата на човек.
На очите , който мечтаят да те видят.
На сълзите от думите и отношението ти.
Иска ми се един ден в живота да разбера , не е ли едно и също и за теб това Кати Янакиева Янгьозова ....

Незнам кое е по отвратителното нещо в живота. Да виждаш ясно надеждата на човек, на едно туптящо сърце. И да се подиграваш на нея, да я зачеркваш и унищожаваш, омаловажаваш с отношението си!
Или да си дала тази надежда на човек и впоследствие да си се отметнала, също да си я зачеркнала. Също да си я омаловажила, да си се подиграла на нея с отношението си.

Извинявай, за мен в живота е еднакво. За мен в живота надеждата е всичко...и от както те виждам каква жена си Кати Янакиева Янгьозова, няма да се спра. Няма и за миг да се замисля. Защото знам че един ден , ще се отнесеш правилно. Един ден ще започнеш да зачиташ сърцето на човек, ще цениш хората в живота си, много повече.

Обичам те Кати Янакиева Янгьозова, ти си всичко което обичам в деня си. И те моля да ме погледнеш, да искаш да ме чуеш. Всеки ден поведението ти, злепоставянето , възгледите ти за любовта ме тормозят и притесняват изключително в живота.Дано да виждаш, защото ти си момичето Катинке ,което искам да целувам по челото всеки ден, всяка утрин от живота си.

.

.

Просто един спомен, едни хубави думи.

Просто един спомен, едни хубави думи.
" От предаването с Марта Вачкова " ( За да видиш картинката прекрасна и толкова сладка Кати Янг, просто я свали, обичам те! С дясно копче на нея и Save Image.)

.

.
.

.

.

Цялата ми душа можеш да видиш тук, като отворена книга която е само за теб Кати Янгьозова.

Цялата ми душа можеш да видиш тук, като отворена книга която е само за теб Кати Янгьозова.
Любовта ми, обичта ми , вярата в живота и надеждите ми. Всичко е тук само за най - специалния ми човек на този свят. Това си точно ти, така съм избрал да го покажа! Защото не даваш възможност ? Какво искаш на този свят да призная че да е достатъчно ? Греша всеки ден в който не съм те чул ! Извинявай искренно отново ! Моля те дай ми възможност, бъди част от моя живот това само искам на света. Моля те бъди част от моето семейство, обичана си. Само това искам от живота си точно теб Кати Янакиева Янгьозова да обичам истински и по най - рамнтичния начин. "Романтиката няма нищо общо с комплиментите и подаръците. Тя се проявява в това, да се грижиш за някого, да споделяш с него своите надежди и мечти. Романтиката означава да бъдеш честен и много, много влюбен." Нора Робъртс

ღ обичкана си ღ

ღ обичкана си ღ

.

.

Най - сладкото мишленце на Земята ! Тук си толкова омацана и красива.

Най - сладкото мишленце на Земята ! Тук си толкова омацана и  красива.

.

.