.

.

неделя, 10 ноември 2013 г.

♥♥ Една публикация към теб Катинке за един прекрасен, хубав и успешен ден ! Усмихни се обич и в този ден си много много обичана и мечтана. ♥♥

Ти си моята обич и не крия нито едно чувство от теб или емоция.
Дори напротив каквото и да мислиш за мен аз показвам мечтите си.
Тормозиш се заради любовта ми ? Или заради непрестанното писане към теб ?
Та ти скъпа Кати Янгьозова не я познаваш, дори незнаеш как се държа с любимите си хора.
Никога не си познавала нищо в мен, а си обедена че понякакъв начин любовта ми е едиси каква. Заради всички думи тук. Мислиш си че ще те притискам ако си до мен , че ще ти пиша толкова често обичам те. Винаги ще искам да съм романтичен към теб, защото такава е моята любов. Но мечтая тази романтика да не е в някакъв блог. А реална , истинска. Просто си въобразяваш безобразно ! Заради което е и второто. Защото непознаваш човек и семейството му, а просто незачиташ.
Всичко това тук е защото искам шанс точно от теб да те обичам истински по начина за който мечтая , за който и ти мечтаеш ! Точно заради твоето мислене и отношение... непрестанно ще пиша към теб. Това е просто един любовен простест към твоето въобразяване и отношение.
Нещо грешно ли правя като обичам , че да не ме зачиташ като човек ? Не мисля. Не мисля че заслужавам такова поведение от теб Кати Янгьозова !
Не мисля че любовта ми е такава каквато ти винаги си я чувствала ! Не смятам че ти правилно оценяш човек ! Към теб ще бъда най - чувствителния човек, но не ме мисли за прекалено такъв. Просто ти си това което обичам, ти си жената за която мечтая !
Въпреки всичко точно тази публикация е точно за твоята усмивка !
 Смятам на този свят , че аз се тормозя пъти повече от теб. Грешно е това което точно ти правиш. Аз всичко което правя към теб е със сърце и чувства !!!


Пожелавам ти един хубав ден и искам да си усмихната.
Защото от разстояние само това мога да направя, за да си спомниш за мен.
За да ме помниш във времето и никога няма да мисля че е грешно към теб Кати Янгьозова.
Ти просто съсипваш човек във времето. Времето което човек ти подарява какво е за теб ?
Защото ти съвсем съзнателно незачиташ човек, не заради някакъв вид тормоз.
Съвсем съзнателно незачиташ любовта на човек, а я пренебрегваш, описваш я като тормоз и и придаваш суперлативи. Без никога да си дала шанс на този свят да я почувстваш. Без никога на този свят да си оценяла човек-а отсреща, чувствата му и емоцийте правилно !
Кога ще мога да ти кажа нещо в очите директно, буквално се страхуваш от смелост-а на чувствата ми. И не ги зачиташ и признаваш !
Аз съм избрал момичето на свойте мечти и смело във всеки ден обичам.
Кати Янакиева Янгьозова точно ти си жената на мойте мечти. Моля те.
Ако трябва да съм най - голямата " лепка " на този свят. Но няма нито в един ден на този свят да се примеря с ОТНОШЕНИЕТО ти. С това как ме оценяш, как оценяш любовта ми и как в живота не си дала възможности.
Заради това безобразно отношение всеки ден ще се надявам , че е деня в който ти ще постъпиш правилно към мен , към моето семейство, към мечтите ми.




Всеки Божи ден ще искам точно ти Кати Янакиева Янгьозова да си до мен ! С това се тормозя всеки ден и всеки Божи ден ще се надявам да е деня в който ще те спечеля точно теб и никоя друга.
Пиша ти защото ми липсваш. Липсваш във всеки ден ужасно много на този свят и ме боли. А ти напук не го осъзнаваш, не осъзнаваш нищичко. Напук не се съобразяваш с човек ,а напротив ! Искай единствено същото от мен.


http://www.youtube.com/watch?v=QlGeKdUFjB4
Жалко е,че хората не оценяват нещата,които се правят за тях !
Хора като теб.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Най - грозното нещо в живота е да се подиграваш на надеждата на човек.
На очите , който мечтаят да те видят.
На сълзите от думите и отношението ти.
Иска ми се един ден в живота да разбера , не е ли едно и също и за теб това Кати Янакиева Янгьозова ....

Незнам кое е по отвратителното нещо в живота. Да виждаш ясно надеждата на човек, на едно туптящо сърце. И да се подиграваш на нея, да я зачеркваш и унищожаваш, омаловажаваш с отношението си!
Или да си дала тази надежда на човек и впоследствие да си се отметнала, също да си я зачеркнала. Също да си я омаловажила, да си се подиграла на нея с отношението си.

Извинявай, за мен в живота е еднакво. За мен в живота надеждата е всичко...и от както те виждам каква жена си Кати Янакиева Янгьозова, няма да се спра. Няма и за миг да се замисля. Защото знам че един ден , ще се отнесеш правилно. Един ден ще започнеш да зачиташ сърцето на човек, ще цениш хората в живота си, много повече.

Обичам те Кати Янакиева Янгьозова, ти си всичко което обичам в деня си. И те моля да ме погледнеш, да искаш да ме чуеш. Всеки ден поведението ти, злепоставянето , възгледите ти за любовта ме тормозят и притесняват изключително в живота.Дано да виждаш, защото ти си момичето Катинке ,което искам да целувам по челото всеки ден, всяка утрин от живота си.

.

.

Просто един спомен, едни хубави думи.

Просто един спомен, едни хубави думи.
" От предаването с Марта Вачкова " ( За да видиш картинката прекрасна и толкова сладка Кати Янг, просто я свали, обичам те! С дясно копче на нея и Save Image.)

.

.
.

Обичам те Катинке Янакиева Янгьозова, ти си жената мечта за мен.

Обичам те Катинке Янакиева Янгьозова, ти си жената мечта за мен.

.

.

Цялата ми душа можеш да видиш тук, като отворена книга която е само за теб Кати Янгьозова.

Цялата ми душа можеш да видиш тук, като отворена книга която е само за теб Кати Янгьозова.
Любовта ми, обичта ми , вярата в живота и надеждите ми. Всичко е тук само за най - специалния ми човек на този свят. Това си точно ти, така съм избрал да го покажа! Защото не даваш възможност ? Какво искаш на този свят да призная че да е достатъчно ? Греша всеки ден в който не съм те чул ! Извинявай искренно отново ! Моля те дай ми възможност, бъди част от моя живот това само искам на света. Моля те бъди част от моето семейство, обичана си. Само това искам от живота си точно теб Кати Янакиева Янгьозова да обичам истински и по най - рамнтичния начин. "Романтиката няма нищо общо с комплиментите и подаръците. Тя се проявява в това, да се грижиш за някого, да споделяш с него своите надежди и мечти. Романтиката означава да бъдеш честен и много, много влюбен." Нора Робъртс

ღ обичкана си ღ

ღ обичкана си ღ

.

.

Най - сладкото мишленце на Земята ! Тук си толкова омацана и красива.

Най - сладкото мишленце на Земята ! Тук си толкова омацана и  красива.

Моя живот - писане/молене към една единствена жена неразрешаваща обичта,нежноста да се случи.

Моя живот - писане/молене към една единствена жена неразрешаваща обичта,нежноста да се случи.

.

.