.

.

неделя, 27 октомври 2013 г.

♥ ♥ По мечтай с мен любима Катинке. Само една звезда има в моя живот и това си точно ти! Мечтая да ти подаря най - романтичната вечер, най - приказната и вълнуваща. Изпълнена с безкрайно много обич, защото си жената за която живея всеки ден! Ти Кати Янгьозова си най - мечтаното и обичано момиче на този свят! ♥ ♥  Любов по мечтай с мен, това те карам всеки път с всяко съобщение в живота си, което някога съм ти изписвал !


Защото нищо от това няма да съществува никога, ако ти също не мечтаеш в него. Ако ти не повярваш в мен, в обичта ми... в това че съм човек, който заслужава точно теб и обичта ти.

Всяка сълза, всяка секунда от живота ми няма смисъл без теб. Без ти да си до мен и да ме обичаш, нищо от това няма смисъл.

Не искам да живея, ако нямам възможност да те спечеля и обичам. Всеки ден пиша, защото всеки ден вярвам...

Вярвам в теб , вярвам в обичта си... вярвам в добротата , вярвам в любовта.


Обичам те, обичам те ... обичам те прелестна Кати Янакиева Янгьозова !


И всеки Божи ден се надявам с цялото си сърце,   че един ден ще бъда оценен. Че един ден мечтите ми и обичта ми няма да са просто думи за теб принцесо.


Мечтая силно за най - прекрасното семейство, само с теб звездичке единствена в моя беззвезден живот. Мечтая ти да си единствената принцеса и жена за която да живея всеки ден.


От тук до края на света. По всеки път ще мина за сърцето и обичта на най - значимата жена. 


Може ли да бъда най - влюбения човек в теб ... до края на живота си ?

Може ли да те хвана за ръка и да си до мен в този живот ?

Може ли да ме обичаш точно ти Катинке ? Няма коментари:

Публикуване на коментар

Най - грозното нещо в живота е да се подиграваш на надеждата на човек.
На очите , който мечтаят да те видят.
На сълзите от думите и отношението ти.
Иска ми се един ден в живота да разбера , не е ли едно и също и за теб това Кати Янакиева Янгьозова ....

Незнам кое е по отвратителното нещо в живота. Да виждаш ясно надеждата на човек, на едно туптящо сърце. И да се подиграваш на нея, да я зачеркваш и унищожаваш, омаловажаваш с отношението си!
Или да си дала тази надежда на човек и впоследствие да си се отметнала, също да си я зачеркнала. Също да си я омаловажила, да си се подиграла на нея с отношението си.

Извинявай, за мен в живота е еднакво. За мен в живота надеждата е всичко...и от както те виждам каква жена си Кати Янакиева Янгьозова, няма да се спра. Няма и за миг да се замисля. Защото знам че един ден , ще се отнесеш правилно. Един ден ще започнеш да зачиташ сърцето на човек, ще цениш хората в живота си, много повече.

Обичам те Кати Янакиева Янгьозова, ти си всичко което обичам в деня си. И те моля да ме погледнеш, да искаш да ме чуеш. Всеки ден поведението ти, злепоставянето , възгледите ти за любовта ме тормозят и притесняват изключително в живота.Дано да виждаш, защото ти си момичето Катинке ,което искам да целувам по челото всеки ден, всяка утрин от живота си.

.

.

Просто един спомен, едни хубави думи.

Просто един спомен, едни хубави думи.
" От предаването с Марта Вачкова " ( За да видиш картинката прекрасна и толкова сладка Кати Янг, просто я свали, обичам те! С дясно копче на нея и Save Image.)

.

.
.

Обичам те Катинке Янакиева Янгьозова, ти си жената мечта за мен.

Обичам те Катинке Янакиева Янгьозова, ти си жената мечта за мен.

.

.

Цялата ми душа можеш да видиш тук, като отворена книга която е само за теб Кати Янгьозова.

Цялата ми душа можеш да видиш тук, като отворена книга която е само за теб Кати Янгьозова.
Любовта ми, обичта ми , вярата в живота и надеждите ми. Всичко е тук само за най - специалния ми човек на този свят. Това си точно ти, така съм избрал да го покажа! Защото не даваш възможност ? Какво искаш на този свят да призная че да е достатъчно ? Греша всеки ден в който не съм те чул ! Извинявай искренно отново ! Моля те дай ми възможност, бъди част от моя живот това само искам на света. Моля те бъди част от моето семейство, обичана си. Само това искам от живота си точно теб Кати Янакиева Янгьозова да обичам истински и по най - рамнтичния начин. "Романтиката няма нищо общо с комплиментите и подаръците. Тя се проявява в това, да се грижиш за някого, да споделяш с него своите надежди и мечти. Романтиката означава да бъдеш честен и много, много влюбен." Нора Робъртс

ღ обичкана си ღ

ღ обичкана си ღ

.

.

Най - сладкото мишленце на Земята ! Тук си толкова омацана и красива.

Най - сладкото мишленце на Земята ! Тук си толкова омацана и  красива.

Моя живот - писане/молене към една единствена жена неразрешаваща обичта,нежноста да се случи.

Моя живот - писане/молене към една единствена жена неразрешаваща обичта,нежноста да се случи.

.

.