.

.

сряда, 23 октомври 2013 г.

♥ ♥ Кати Янакиева Янгьозова само една единичка си на света за мен ... може ли да ми дадеш шанс на този свят ??? Без обиди, без набедяване , без да си въобразяваш за мен и семейството ми. Просто те моля за обич и да те обичам всеки Божи Ден... Моля те Катинке. Обичам те! ♥ ♥


Постоянно ли изпитваш страх на този свят от мен ? Заради това ли не ме зачиташ като човек, заради това ли не зачиташ обичта ми като човек ??? Мечтите ми за това да те чувам и да се грижа за теб ??? Втълпения ти страх ли мислиш , че единственото втълпено чувство в теб ?

Ти просто го правиш защото не цениш и си въобразяваш прекалено много. Моля те спри се ! Бъди за един ден поне нормален човек към мен и моето семейство, за да знам че някога си ме оценила подобаващо ! За да знам точно какъв човек си. И най - вече за да мога да те обичам поне в един единствен ден, да те видя и прегърна , целуна .
От първия ми пост в този блог, за мен си прекрасен човек с невероятно безобразно поведение към мен ! Пиша ти тук с години , просто защото не уважаваш избора на човек, не уважаваш обичта и любовта на един човек. А смяташ обратното за него. И нямаш никаква семолст да се изправиш пред реалната реалност, а не измислената си и втълпената си. И това ще го променя един ден... за това мечтая и само за твоята обич скъпа Кати Янгьозова, моля те ! Виж ме и аз съм човек и аз живея в този свят и имам мечти също като теб ! Те всички са към теб.

Всеки ден мечтая за една единствена жена в живота си и това си точно ти Кати Янакиева Янгьозова. Не изпитваш същото към мен, просто защото съм сгрешил в началото. Защото просто не обичаш ? Защо просто не ми дадеш шанс един единствен като човек. Мечтите ми са едни и същи непроменени, въпроса е ти кога ще се промениш към тях. Възгледите ти - мечтите на човек не ме остройват, няма да говоря никога с него и няма да го зачитам като човек. Са просто меко казано безобразни. Моля те погледни ме. Мечтите, надеждите , обичта си давам тук... само за да се усмихваш. А не да си въобразяваш неправилно и само лоши неща! Въпреки теб, въпреки поведението ти...обичана си Катинке любима.


Няма коментари:

Публикуване на коментар

Най - грозното нещо в живота е да се подиграваш на надеждата на човек.
На очите , който мечтаят да те видят.
На сълзите от думите и отношението ти.
Иска ми се един ден в живота да разбера , не е ли едно и също и за теб това Кати Янакиева Янгьозова ....

Незнам кое е по отвратителното нещо в живота. Да виждаш ясно надеждата на човек, на едно туптящо сърце. И да се подиграваш на нея, да я зачеркваш и унищожаваш, омаловажаваш с отношението си!
Или да си дала тази надежда на човек и впоследствие да си се отметнала, също да си я зачеркнала. Също да си я омаловажила, да си се подиграла на нея с отношението си.

Извинявай, за мен в живота е еднакво. За мен в живота надеждата е всичко...и от както те виждам каква жена си Кати Янакиева Янгьозова, няма да се спра. Няма и за миг да се замисля. Защото знам че един ден , ще се отнесеш правилно. Един ден ще започнеш да зачиташ сърцето на човек, ще цениш хората в живота си, много повече.

Обичам те Кати Янакиева Янгьозова, ти си всичко което обичам в деня си. И те моля да ме погледнеш, да искаш да ме чуеш. Всеки ден поведението ти, злепоставянето , възгледите ти за любовта ме тормозят и притесняват изключително в живота.Дано да виждаш, защото ти си момичето Катинке ,което искам да целувам по челото всеки ден, всяка утрин от живота си.

.

.

Просто един спомен, едни хубави думи.

Просто един спомен, едни хубави думи.
" От предаването с Марта Вачкова " ( За да видиш картинката прекрасна и толкова сладка Кати Янг, просто я свали, обичам те! С дясно копче на нея и Save Image.)

.

.
.

.

.

Цялата ми душа можеш да видиш тук, като отворена книга която е само за теб Кати Янгьозова.

Цялата ми душа можеш да видиш тук, като отворена книга която е само за теб Кати Янгьозова.
Любовта ми, обичта ми , вярата в живота и надеждите ми. Всичко е тук само за най - специалния ми човек на този свят. Това си точно ти, така съм избрал да го покажа! Защото не даваш възможност ? Какво искаш на този свят да призная че да е достатъчно ? Греша всеки ден в който не съм те чул ! Извинявай искренно отново ! Моля те дай ми възможност, бъди част от моя живот това само искам на света. Моля те бъди част от моето семейство, обичана си. Само това искам от живота си точно теб Кати Янакиева Янгьозова да обичам истински и по най - рамнтичния начин. "Романтиката няма нищо общо с комплиментите и подаръците. Тя се проявява в това, да се грижиш за някого, да споделяш с него своите надежди и мечти. Романтиката означава да бъдеш честен и много, много влюбен." Нора Робъртс

ღ обичкана си ღ

ღ обичкана си ღ

.

.

Най - сладкото мишленце на Земята ! Тук си толкова омацана и красива.

Най - сладкото мишленце на Земята ! Тук си толкова омацана и  красива.

.

.