.

.

вторник, 15 октомври 2013 г.

♥ ♥ Един ден прекрасното мошмороче ме попита: " Какво искаш бее *§*@!*@€! такъв,докато ти побелее косата да ми пишеш "ОБИЧАМ ТЕ" ? " - Ако само така мога да ти покажа колко много те обичам на този свят, нека да бъде така Кати Янакиева Янгьозова !!! Но никога не забравяй точно ти как си се държала и как се държиш с хората, с любовта им и с всичко свято. Как вместо да даваш шанс, просто незачиташ и унищожаваш човек. ♥ ♥

Обичам те, точно теб единствено и толкова безкрайно много скъпа Кати Янакиева Янгьозова !Скъпа Кати Янгьозова мечтая за семейство само с теб. Мечтая за деца прекрасни като теб, само от теб любов моя. Знам че ще си най-прекрасната майка, това съм го видял в теб, още преди да започна да те мечтая. Ти си момичето на сърцето ми, това съм го почувствал и разбрал отдавна.  Ако някога имам семейство мечтая то да е с теб само на този свят. 

И ако на този свят нищичко незначат тези думи за теб като човешко същество , това незначи че не трябва всеки ден да опитвам да те спечеля ! Когато ти недооценяваш човек, когато се самозаблуждаваш за някого, когато ти просто го зачеркваш и незачиташ, това незначи той просто да се предаде ! Да се откажи от любовта си в това което вярва , в което се надява. 
Ти като човек Кати Янгьозова нямаш никакво право да правиш това към хората !
Това незначи че немога цял живот да ти показвам колко много грешиш за мен като човек ! Това незначи че нямам правото да живея и да обичам точно този който Аз искам и съм избрал. Независимо ти как осъзнаваш любовта - като съсипваш хората,още преди да знаеш нещичко за тях. Още преди да си дала шанс на любовта да се случи или да си усетила нещо наречено обич ! 
Аз ще се опитвам всячески, да спра това незачитане в теб. Като те обичам постоянно и всеотдайно в живота си !!! Не ми пука как възприемаш любовта ми, защото ти не ме познаваш като човек. Защото ти Кати Янакиева Янгьозова показа каква е обичта ти още с думи като " Като виждам какви са ти мечтите ... как да те оставя да се сближиш с мен "  От доста време просто си представяш. А не осъзнаваш , че един човек дава всичко за теб. И знам че постоянно мислиш гаднярски, а не добронамерено. Няма толкова отвратителен човек , толкова години просто да незачита някого, заради измисляците си ! Защото чудесно съм го видял и почувствал от поведението ти, от маниерите ти , от морала ти ! И знам че заслужавам точно от теб нещо много повече като личност. Защото знам че никога като човешко същество не съм заслужавал това отвратително, долно поведение от теб ! Аз нямам никакво намерение да спирам да изписва всичко към теб точно любима Кати Янакиева Янгьозова. Нямам никакво намерение да се примеря с това което си мислиш и въобразяваш ти като човек !


През всичкото време просто ще те обгръщам с времето и обичта си.
"Когато някой моли за надежда и целувка и когато някой в тебе се оглежда, тогава този някой те обича и сам се врича и за този някой ти си... всичко на света !!! ""

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Най - грозното нещо в живота е да се подиграваш на надеждата на човек.
На очите , който мечтаят да те видят.
На сълзите от думите и отношението ти.
Иска ми се един ден в живота да разбера , не е ли едно и също и за теб това Кати Янакиева Янгьозова ....

Незнам кое е по отвратителното нещо в живота. Да виждаш ясно надеждата на човек, на едно туптящо сърце. И да се подиграваш на нея, да я зачеркваш и унищожаваш, омаловажаваш с отношението си!
Или да си дала тази надежда на човек и впоследствие да си се отметнала, също да си я зачеркнала. Също да си я омаловажила, да си се подиграла на нея с отношението си.

Извинявай, за мен в живота е еднакво. За мен в живота надеждата е всичко...и от както те виждам каква жена си Кати Янакиева Янгьозова, няма да се спра. Няма и за миг да се замисля. Защото знам че един ден , ще се отнесеш правилно. Един ден ще започнеш да зачиташ сърцето на човек, ще цениш хората в живота си, много повече.

Обичам те Кати Янакиева Янгьозова, ти си всичко което обичам в деня си. И те моля да ме погледнеш, да искаш да ме чуеш. Всеки ден поведението ти, злепоставянето , възгледите ти за любовта ме тормозят и притесняват изключително в живота.Дано да виждаш, защото ти си момичето Катинке ,което искам да целувам по челото всеки ден, всяка утрин от живота си.

.

.

Просто един спомен, едни хубави думи.

Просто един спомен, едни хубави думи.
" От предаването с Марта Вачкова " ( За да видиш картинката прекрасна и толкова сладка Кати Янг, просто я свали, обичам те! С дясно копче на нея и Save Image.)

.

.
.

Обичам те Катинке Янакиева Янгьозова, ти си жената мечта за мен.

Обичам те Катинке Янакиева Янгьозова, ти си жената мечта за мен.

.

.

Цялата ми душа можеш да видиш тук, като отворена книга която е само за теб Кати Янгьозова.

Цялата ми душа можеш да видиш тук, като отворена книга която е само за теб Кати Янгьозова.
Любовта ми, обичта ми , вярата в живота и надеждите ми. Всичко е тук само за най - специалния ми човек на този свят. Това си точно ти, така съм избрал да го покажа! Защото не даваш възможност ? Какво искаш на този свят да призная че да е достатъчно ? Греша всеки ден в който не съм те чул ! Извинявай искренно отново ! Моля те дай ми възможност, бъди част от моя живот това само искам на света. Моля те бъди част от моето семейство, обичана си. Само това искам от живота си точно теб Кати Янакиева Янгьозова да обичам истински и по най - рамнтичния начин. "Романтиката няма нищо общо с комплиментите и подаръците. Тя се проявява в това, да се грижиш за някого, да споделяш с него своите надежди и мечти. Романтиката означава да бъдеш честен и много, много влюбен." Нора Робъртс

ღ обичкана си ღ

ღ обичкана си ღ

.

.

Най - сладкото мишленце на Земята ! Тук си толкова омацана и красива.

Най - сладкото мишленце на Земята ! Тук си толкова омацана и  красива.

Моя живот - писане/молене към една единствена жена неразрешаваща обичта,нежноста да се случи.

Моя живот - писане/молене към една единствена жена неразрешаваща обичта,нежноста да се случи.

.

.