.

.

понеделник, 30 септември 2013 г.

♥ ♥ Обичам те Кати Янакиева Янгьозова, мечтая всичко прекрасно само с теб. Погледни ме Катинке мечтана си и толкова много обичана. ♥ ♥


Как ли си днес ? Готова ли си да разбереш колко много те обичам най - накрая ? Отново, просто не ?!
Отново цял ден мечтая за теб , всеки ден. Дано един ден израстнеш като личност и започнеш да зачиташ хората. Истинско зачитане , не с държанието си което показваш към цялото ми семейство ! Нямам намерение въобще да спирам да ти показвам всеки ден колко много те обичам и точно какво значиш ти за мен. Дори това да е едно и също непрекъснато напомняне колко си обичана , дразнещо , сиво и еднотипно. Как мечтая за семейство с теб и деца само от теб. Защото виждам като човек и като личност ТИ Кати Янакиева Янгьозова как безобразно се отнасяш с мечтите , надеждите и морала на човек ! С любовта и обичта на човек !
Аз не търся своята обич , защото обичам. Тебе обичам единствено на Земята скъпа Кати Янакиева Янгьозова и дано да го видиш. След колко време мислиш да започнеш да се отнасяш нормално като истиснко човешко същество към мен и моето семейство ???
И лъжите ти са най - малкото в сърцето,което някога трябва да поправиш и промениш. Дано един ден имаш сили да ме погледнеш в очите и да ми кажеш много повече от всичко което някога си казвала! Много повече от всички твой глупости като човек.
Прави се на изтормозена, дано един ден да знаеш въобще какво причиняваш с поведението си и възпитанието си като човек !
Защото аз всеки БОЖИ ДЕН ще изписвам точно към теб чувствата си! Независимо какво правиш, как си или с кой си на този свят ! Това го правя още отпреди да започнеш да се самосъжаляваш пред всички твой приятели и хора. Защото си само една единствена за мен. Защото мечтая моята обич в сърцето ми да е само за теб момиче мечтано !
Мечтая ако имам семейство то да е единствено с теб Кати Янгьозова !
Сиви като мечтите който така леко мисленно, брутално , безчовечно просто газиш.
Сиви като начина по който просто унищожаваш човек !

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Най - грозното нещо в живота е да се подиграваш на надеждата на човек.
На очите , който мечтаят да те видят.
На сълзите от думите и отношението ти.
Иска ми се един ден в живота да разбера , не е ли едно и също и за теб това Кати Янакиева Янгьозова ....

Незнам кое е по отвратителното нещо в живота. Да виждаш ясно надеждата на човек, на едно туптящо сърце. И да се подиграваш на нея, да я зачеркваш и унищожаваш, омаловажаваш с отношението си!
Или да си дала тази надежда на човек и впоследствие да си се отметнала, също да си я зачеркнала. Също да си я омаловажила, да си се подиграла на нея с отношението си.

Извинявай, за мен в живота е еднакво. За мен в живота надеждата е всичко...и от както те виждам каква жена си Кати Янакиева Янгьозова, няма да се спра. Няма и за миг да се замисля. Защото знам че един ден , ще се отнесеш правилно. Един ден ще започнеш да зачиташ сърцето на човек, ще цениш хората в живота си, много повече.

Обичам те Кати Янакиева Янгьозова, ти си всичко което обичам в деня си. И те моля да ме погледнеш, да искаш да ме чуеш. Всеки ден поведението ти, злепоставянето , възгледите ти за любовта ме тормозят и притесняват изключително в живота.Дано да виждаш, защото ти си момичето Катинке ,което искам да целувам по челото всеки ден, всяка утрин от живота си.

.

.

Просто един спомен, едни хубави думи.

Просто един спомен, едни хубави думи.
" От предаването с Марта Вачкова " ( За да видиш картинката прекрасна и толкова сладка Кати Янг, просто я свали, обичам те! С дясно копче на нея и Save Image.)

.

.
.

Обичам те Катинке Янакиева Янгьозова, ти си жената мечта за мен.

Обичам те Катинке Янакиева Янгьозова, ти си жената мечта за мен.

.

.

Цялата ми душа можеш да видиш тук, като отворена книга която е само за теб Кати Янгьозова.

Цялата ми душа можеш да видиш тук, като отворена книга която е само за теб Кати Янгьозова.
Любовта ми, обичта ми , вярата в живота и надеждите ми. Всичко е тук само за най - специалния ми човек на този свят. Това си точно ти, така съм избрал да го покажа! Защото не даваш възможност ? Какво искаш на този свят да призная че да е достатъчно ? Греша всеки ден в който не съм те чул ! Извинявай искренно отново ! Моля те дай ми възможност, бъди част от моя живот това само искам на света. Моля те бъди част от моето семейство, обичана си. Само това искам от живота си точно теб Кати Янакиева Янгьозова да обичам истински и по най - рамнтичния начин. "Романтиката няма нищо общо с комплиментите и подаръците. Тя се проявява в това, да се грижиш за някого, да споделяш с него своите надежди и мечти. Романтиката означава да бъдеш честен и много, много влюбен." Нора Робъртс

ღ обичкана си ღ

ღ обичкана си ღ

.

.

Най - сладкото мишленце на Земята ! Тук си толкова омацана и красива.

Най - сладкото мишленце на Земята ! Тук си толкова омацана и  красива.

Моя живот - писане/молене към една единствена жена неразрешаваща обичта,нежноста да се случи.

Моя живот - писане/молене към една единствена жена неразрешаваща обичта,нежноста да се случи.

.

.