.

.

събота, 14 септември 2013 г.

♥ ♥ Обичам те Кати Янакиева Янгьозова ! Мечтая най - прекрасния пръстен да ти подаря, мечтая за теб момиче обичано да се оженя. Само теб на света единствена искам да обичам , постоянно и все отдайно. Моля те погледни ме тук , всичко което обичам си. ♥ ♥

 С теб скъпа Кати Янакиева Янгьозова мечтая да изживея живота си. 
Ти си жената която обичам всеки един ден и това винаги ще бъде така.
С теб искам да изпълня и най - смелата си мечта , всичко на този свят прекрасно е само за теб.
Всичко което обичам и цялото ми време винаги ще бъде за теб само.

Моля те повярвай в мен и ми дай шанс като човек. Цял живот ли ще си измисляш и всяваш сама на себе си страх ?! Kогато не познаваш някой и неможеш да говориш нормално.. по толкова безобразен начин ли трябва да унищожаваш човек ... всеки ден, с тормоз ???  Дано един ден в теб има поне малко съмнение за това как се държиш, за да се видиш от мойте очи! Никога в живота си не съм искал да се страхуваш, но ти си си точно такава. Ти си измисляш всичко на този свят, измисляш си за хората който не познаваш удивителни неща. Просто защото така ти се иска, защото просто не си ги харесала в първия момент или искаш да се отървеш от някого. Моля те спри да се държиш така към мен и семейството ми към мечтите ми като човек ,вярата и надеждата ми. Точно това е отвратителното в теб години наред като човек ! Моля те спри да се държиш така години наред. Аз всеки път ще пиша всичко към теб, защото имам точно това право като човек. Имам правото да покажа какъв съм, да се боря за това което мечтая и да говоря.
 Обичам те, за това ти пиша всеки Божи ден !!!Няма коментари:

Публикуване на коментар

Най - грозното нещо в живота е да се подиграваш на надеждата на човек.
На очите , който мечтаят да те видят.
На сълзите от думите и отношението ти.
Иска ми се един ден в живота да разбера , не е ли едно и също и за теб това Кати Янакиева Янгьозова ....

Незнам кое е по отвратителното нещо в живота. Да виждаш ясно надеждата на човек, на едно туптящо сърце. И да се подиграваш на нея, да я зачеркваш и унищожаваш, омаловажаваш с отношението си!
Или да си дала тази надежда на човек и впоследствие да си се отметнала, също да си я зачеркнала. Също да си я омаловажила, да си се подиграла на нея с отношението си.

Извинявай, за мен в живота е еднакво. За мен в живота надеждата е всичко...и от както те виждам каква жена си Кати Янакиева Янгьозова, няма да се спра. Няма и за миг да се замисля. Защото знам че един ден , ще се отнесеш правилно. Един ден ще започнеш да зачиташ сърцето на човек, ще цениш хората в живота си, много повече.

Обичам те Кати Янакиева Янгьозова, ти си всичко което обичам в деня си. И те моля да ме погледнеш, да искаш да ме чуеш. Всеки ден поведението ти, злепоставянето , възгледите ти за любовта ме тормозят и притесняват изключително в живота.Дано да виждаш, защото ти си момичето Катинке ,което искам да целувам по челото всеки ден, всяка утрин от живота си.

.

.

Просто един спомен, едни хубави думи.

Просто един спомен, едни хубави думи.
" От предаването с Марта Вачкова " ( За да видиш картинката прекрасна и толкова сладка Кати Янг, просто я свали, обичам те! С дясно копче на нея и Save Image.)

.

.
.

.

.

Цялата ми душа можеш да видиш тук, като отворена книга която е само за теб Кати Янгьозова.

Цялата ми душа можеш да видиш тук, като отворена книга която е само за теб Кати Янгьозова.
Любовта ми, обичта ми , вярата в живота и надеждите ми. Всичко е тук само за най - специалния ми човек на този свят. Това си точно ти, така съм избрал да го покажа! Защото не даваш възможност ? Какво искаш на този свят да призная че да е достатъчно ? Греша всеки ден в който не съм те чул ! Извинявай искренно отново ! Моля те дай ми възможност, бъди част от моя живот това само искам на света. Моля те бъди част от моето семейство, обичана си. Само това искам от живота си точно теб Кати Янакиева Янгьозова да обичам истински и по най - рамнтичния начин. "Романтиката няма нищо общо с комплиментите и подаръците. Тя се проявява в това, да се грижиш за някого, да споделяш с него своите надежди и мечти. Романтиката означава да бъдеш честен и много, много влюбен." Нора Робъртс

ღ обичкана си ღ

ღ обичкана си ღ

.

.

Най - сладкото мишленце на Земята ! Тук си толкова омацана и красива.

Най - сладкото мишленце на Земята ! Тук си толкова омацана и  красива.

.

.